skip to Main Content

De kracht van een ambassadeur!


Derick Fage geflankeerd door MAR lid Gea Willems en voorzitter Nicole Schaapveld

Afgelopen april maakte Bekkenbodem4All samen met een Nederlandse delegatie deel uit van een bijeenkomst waar 300 opiniemakers uit 30 landen over de hele wereld de ontwikkelingen rondom incontinentie en toiletgang uitwisselden op de Global Forum on Incontinence (GFI).
Dit leverde Indrukwekkende ontmoetingen en ervaringsverhalen op zoals met de Canadese tv-presentator Derick Fage, die als ambassadeur van de Canadese Incontinentie Vereniging, in zijn ontbijtshow op t.v. het levensverhaal vertelde over zijn bekkenbodemprobleem.  Derick vroeg ons nadrukkelijk de link van zijn TEDx talk met u te delen en we zijn erg onder de indruk. Wat een rijkdom om als patiëntenorganisatie over zo’n boegbeeld te kunnen beschikken!
Wilt u ook uw ervaring delen of op een andere manier bijdragen aan het doorbreken van het taboe op bekkenbodemproblemen of het ondersteunen van deze doelgroep, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bekkenbodem4all.nl . We kunnen dan samen met u kijken waar u warm voor loopt en waar de organisatie mee geholpen is.

Back To Top
X