skip to Main Content

Lagerhuisdebat Inflammatoire darmziekten, fistels en fecale incontinentie

Perianale klachten komen veelvuldig voor bij inflammatoire darmziekten. Meer dan de helft van de patiënten is ten minste maandelijks incontinent voor ontlasting. Hoewel deze klachten onder de noemer benigne anorectale aandoeningen wordt geschaard, wordt dit door de patiënten niet zo ervaren.

Meer aandacht voor en inzicht in de gevolgen van perianale ziekte is nodig om deze klachten zo veel mogelijk te beperken en adequaat te kunnen behandelen.

Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? Wat missen we?

Aan de hand van (vraag)stellingen zal worden ingegaan op deze ontwikkelingen en vragen.
We hopen natuurlijk op uw aanwezigheid en inbreng tijdens het 1e Lagerhuisdebat Inflammatoire darmziekten, fistels en fecale incontinentie.

Aan de hand van (vraag)stellingen zal worden ingegaan op deze ontwikkelingen en vragen. We hopen natuurlijk op uw aanwezigheid en inbreng tijdens het 1e Lagerhuisdebat Inflammatoire darmziekten, fistels en fecale incontinentie

Deskundigen op het gebied van de behandeling van inflammatoire darmziekten, perianale fistels en fecale incontinentie zullen de stellingen inleiden, waarna de stellingen bediscussieerd zullen worden volgens het bekende ‘Lagerhuis’ concept.

We nodigen u van harte uit bij deze levendige en leerzame discussie.

Zie: Lagerhuisdebat Inflammatoire darmziekten, fistels en fecale incontinentie
Hier kunt u zich ook inschrijven.

Proctoskliniek Nederland

Back To Top
X