skip to Main Content

Locatie

De BekkenbodemDag vindt plaats in het Postillion Hotel, Kosterijland 8, 3981 AJ Bunnik. Voor meer informatie klik hier

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt op een centrale locatie in Nederland, aan de A12 van Arnhem naar Den Haag en Rotterdam.

Het nabijgelegen natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor lange wandelingen. Op 3 kilometer afstand van het hotel vindt u Fort Rhijnauwen, dat aan de Rijn ligt.

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12.

Ook met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken: Het ligt op tien minuten loopafstand van station Bunnik.

De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk en er zijn voldoende zit- en rust mogelijkheden.

Adres:

Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik
Telefoon: 030 656 9222

Per auto

Voer in uw navigatie De Baan van Fectio in, in plaats van Kosterijland. U komt dan direct bij de entree van het hotel uit.

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf, de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Bij de 3e stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen.

Per openbaar vervoer

Vanaf NS Station Utrecht neemt u de stoptrein richting Rhenen. U stapt uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op circa 10 minuten lopen vanaf het station. U volgt het voetpad Anton van Dampad. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel rechts van u liggen.

Het hotel is tevens te bereiken met buslijnen 41 en 43, vanaf Utrecht Centraal Station. Beide bussen stoppen voor het hotel bij de halte Kosterijland. Het hotel ligt direct voor u.

Parkeren

Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Ook is er de gelegenheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Back To Top
X