skip to Main Content

Medisch specialisten komen in grote getallen naar de Nationale Gezondheidsbeurs 2018.

Zorgverleners én ervaringsdeskundigen stellen, in grote getale, hun kennis over vrouwenzorg beschikbaar aan het grote publiek. Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs, die van 1 t/m 4 februari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, organiseert Zus & Zorg inmiddels voor het 3de jaar een medisch zorgplein voor vrouwen op de beurs. Alles over vrouwenzorg op één plek.

Ruim 40 zorgprofessionals uit het hele land komen naar de Nationale Gezondheidsbeurs om hun kennis te delen op het Vrouwenzorgplein; lezingen van topspecialisten en hoogleraren, ontmoetingen en spreekuren met specialisten en ervaringsdeskundigen over onder andere het vrouwenhart, de overgang, seksualiteit, incontinentie, vaginale klachten, migraine, menstruatie, gynaecologische kanker, hormoontherapie en endometriose. Maar ook over huidaandoeningen, botox voor bekkenbodem en migraineklachten, hoe voorkom ik een burn-out, hormonen en ziekteverzuim op de werkvloer, hoe houd ik mijn borsten gezond en nog vele andere onderwerpen komen aan bod. Ook de patiëntenorganisaties zijn aanwezig. Eén loket voor vrouwenzorg.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari wordt ook het nieuwe “Vrouwenzorg Journaal” gepresenteerd o.l.v. presentatrice Inge Diepman. Nieuwe wetenschappelijke informatie wordt op laagdrempelige wijze gepresenteerd door wetenschappers en artsen met o.a. prof. dr. Marlies Bongers van het Maxima Medisch Centrum, prof. Dr. Judith Huirne van het VU medisch centrum en dr. Gisela Terwindt van het Leids Universitair medisch centrum.

Ook Stichting Bekkenbodem4All en een aantal door haar benaderde medisch professionals zullen voordrachten houden over bekkenbodemproblematiek.

Voor het hele programma van het Vrouwenzorgplein kunt u terecht op www.denationalegezondheidsbeurs.nl

 

 

 

Back To Top
X