skip to Main Content

Oproep focusgroep hevig menstrueel bloedverlies

Online groepsgesprek over hevig menstrueel bloedverlies

Vrouwen gezocht voor online groepsgesprek over hevig menstrueel bloedverlies.
Heb je de afgelopen 2 jaar last van hevig bloeden tijdens de menstruatie gehad en ben je daarvoor bij een arts geweest? Dan nodigen wij je uit voor een digitaal groepsgesprek.

Bij hevig menstrueel bloedverlies zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Stichting Bekkenbodem4All en Patiëntenfederatie Nederland willen samen met huisartsen en gynaecologen een keuzehulp maken om vrouwen te helpen bij het kiezen voor de behandeling die het beste bij hun past. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen. Bijvoorbeeld: Hoe heb je gekozen voor een bepaalde behandeling. En wat voor informatie kreeg je van je huisarts of je gynaecoloog. Ook zullen we een keuzehulp gaan uitproberen om te kijken of het vrouwen kan helpen.

Het groepsgesprek duurt maximaal 2 uur. De groep zal bestaan uit ongeveer 6 vrouwen die last hebben (gehad) van hevig menstrueel bloedverlies en de gespreksleiders. Alles wat je zegt zal anoniem verwerkt worden. Van tevoren ontvang je een handleiding hoe je kunt inloggen. Daarnaast sturen we je alvast een keuzehulp om van tevoren te bekijken.
Na deelname aan het groepsgesprek ontvang je een cadeaubon van €20.

Doe je mee om de zorg voor vrouwen met hevig menstrueel bloedverlies verder te verbeteren?
Aanmelden kan via deze Online vragenlijst

Back To Top
X