skip to Main Content

Vrouwen in de hoofdrol

Van vrijdag 20 tot en met zondag 28 maart a.s. vindt in Den Haag een speciale editie van het Movies that Matter Festival plaats. Het internationale film- en debatfestival over mensenrechten, vrede en vrijheid is met 2 dagen verlengd, en presenteert naast zeventig spraakmakende films dit jaar zes grote talkshows, de live uitzending van VARA´s radioprogramma Spijkers met Koppen en drie exposities in en rond Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui. En er is dagelijks een gevarieerd verdiepingsprogramma met Q&A´s, debatten met internationale gasten en muziekoptredens. Movies that Matter Festival; meer dan film alleen!

Graag maken wij u attent op het themaprogramma Female & Fair waarin acht documentaires en twee speelfilms over vrouwenrechten centraal staan.

Ëén van de gasten op dit gebied is Dr.Gunilla Kleiverda  gynaecoloog in het Flevoziekenhuis te Almere en tevens één van onze MAR-leden
(raad van advies) die een gesprek aangaat over reproductieve rechten en vrouwenrechten in de talkshow op dinsdag 24 maart om 21.00 uur.

Lees hier het volledige artikel

Redactie PGN 18 maart 2014

Back To Top
X