Ga naar hoofdinhoud

WFIPP Wereldcontinentieweek 2021, 21-25 juni

World Continence Week (WCW) is een jaarlijks initiatief ontworpen en beheerd door WFIPP, met goedkeuring van de International Continence Society (ICS) en de European Association of Urology (EAU).
Het is een wereldwijd initiatief dat bedoeld is om het bewustzijn te vergroten van alle vormen van incontinentie, bekkenpijn en andere invaliderende
aandoeningen die een grote impact hebben op het leven van patiënten en verzorgers.

Voor 2021 heeft het WFIPP 13 thema’s geselecteerd die tot uiting komen in de aangrijpende beelden bij de toolkit. En nieuw dit jaar, een serie dagelijkse webinars met prominente sprekers van over de hele wereld.

Het is duidelijk dat het doel is om via evenementen, publicaties, persberichten en dergelijke wereldwijd bekendheid te geven aan dergelijke omstandigheden en stigma’s en taboes te helpen wegnemen. Dit met het oog op het bieden van een betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk forum voor wie op zoek is naar informatie, afgestemd op speciale thema-webinars

WFIPP vertrouwt erop dat u de toolkit ten volle zult gebruiken en vraagt ​​u/uw organisatie op haar beurt om zoveel mogelijk evenementen te organiseren om WCW 2021 te promoten.

Blaaszwakte alleen treft immers 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 10 mannen en komt vaker voor dan hooikoorts.
De boodschap is dus simpel: laten we eropuit gaan en ‘iets doen’ om het succes van WCW 2021 te verzekeren .

U kunt zicht registreren via deze link: Registratie

Hier kunt u het programma downloaden: Webinar programma
Ook is er een toolkit beschikbaar: Toolkit WCW21 Pack

WFIPP

 

Back To Top