Wil je meewerken aan het onderzoeken van de zorg rondom bekkenbodemklachten? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! 

In dit project willen we, in samenwerking met mannen en vrouwen met bekkenbodemklachten en zorgverleners, de informatievoorziening en zorg voor mannen en vrouwen met één of meer bekkenbodemklachten verbeteren. 

We willen graag de ervaringen en ideeën van mannen en vrouwen met bekkenbodemklachten over de huidige zorg in kaart brengen. We zijn benieuwd naar waar knelpunten of belemmeringen worden ervaren, maar ook welke oplossingen er mogelijk zijn om dit te verbeteren. 

Focusgroep bijeenkomst 
In een groep van maximaal 6 deelnemers zal een interactieve discussie plaatsvinden, die maximaal 1.5 uur duurt. Er worden twee aparte focusgroep bijeenkomsten georganiseerd; één voor mannen, en één voor vrouwen. De bijeenkomst wordt begeleid door de onderzoekers van het project in samenwerking met Panton BV, een ontwerpstudio voor de gezondheidszorg. 

Vergoeding 
Wij bieden de deelnemers aan de focusgroep bijeenkomst een reiskostenvergoeding en een cadeaubon t.w.v. € 20,- als dank voor deelname. 

Interesse? 
Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie ontvangen? Je kunt je aanmelden via impecstudie@umcg.nl Dan nemen wij contact met je op. 

Bij vragen kun je per e-mail of telefoon contact opnemen:
E-mail: impecstudie@umcg.nl, telefoon: 050 361 6759

Vergelijkbare berichten