width=Neemt u ook deel aan ons webinar ‘How to shorten the patient’s journey’ op 30 november van 15.00 tot 17.30?  

Patiëntenorganisatie Bekkenbodem4All organiseert deze gratis toegankelijke bijeenkomst samen met haar internationale koepelorganisatie WFIPP. Centraal staat de vraag hoe de zoektocht van de patiënt verkort kan worden door een goede dialoog tussen patiënt en zorgverlener.

Urologen Dr. Michael van Balken (Rijnstate Ziekenhuis Arnhem) en Dr. Martijn Smits (Maastricht UMC) vertellen welke innovaties de zoektocht kunnen verkorten. Patiënten uit binnen- en buitenland kijken terug op hun zoektocht en bespreken met zorgverleners wat er beter kan. Ook enkele ‘best practices’ komen aan bod: Hoe kan theater een rol spelen om de patiënt te bewegen om eerder hulp te zoeken? Hoe kan bekkenfysiotherapie helpen om de patiënt journey te verkorten? En welke hulp kan het platform ‘Support in Continence’ aan patiënten bieden?

Het webinar is bedoeld  voor alle patiënten, zorgverleners, leveranciers en wetenschappers die inspiratie willen opdoen hoe de zoektocht van patiënten met zogenaamd ‘genante’ klachten in het bekkenbodemgebied, verkort kan worden.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt het volledige programma bekijken én meteen inschrijven via: Webinar ‘How to shorten the patient journey?

Vergelijkbare berichten