De Proctos Kliniek heeft het initiatief genomen om samen met een aantal ziekenhuizen in Nederland de website  www.analeklachten,online beschikbaar te maken.

De patiëntenzorg in Nederland staat enorm onder druk om te zorgen dat ernstig zieke patiënten het Coronavirus overleven. Om snelle verspreiding van het virus te remmen wordt bovendien aangeraden om thuis te blijven. Toch zijn er ook mensen die acute anale klachten hebben en mogelijk gezien en geopereerd moeten worden.

Met de Zelfdiagnose tool op de website kunnen mensen met acute anale klachten de diagnose stellen en zien wat ze kunnen doen.
Voor spoedgevallen kunt u bellen naar 0900-0260 (gratis).

Doelstelling is het bieden van continuïteit van acute electieve patiëntenzorg met een landelijke dekking door expertise te bundelen. Hiermee worden huisartsen en ziekenhuizen ontlast en blijven patiënten met acute anale klachten niet onnodig rondlopen.

Het initiatief wordt gedragen door chirurgen die gespecialiseerd zijn in de proctologie en die hun expertise en tijd willen inzetten om dit doel te bereiken.

www.analeklachten,online

Vergelijkbare berichten