Wereld Continentie Week is een wereldwijd initiatief dat bedoeld is om het bewustzijn van blaas- en darmproblemen, chronische bekkenpijn en andere slopende aandoeningen die een grote invloed hebben op het leven van patiënten, gezinnen en verzorgers, te vergroten. Onze belangrijkste thema’s voor 2024 zijn gedeelde besluitvorming, incontinentie en geestelijke gezondheid en  CC-ommitment aan CC-ollaboratie in CC-incontinentie C zijn (het 4 C’s Project).

WFIPP organiseert een reeks webinars, waaronder die waar individuele bedrijven hun innovatieve apparaat / behandeling kunnen presenteren. Bovendien is er een heel speciaal webinar/rondetafelgesprek gewijd aan het 4 C’s Project (C ommitment to C ollaboration in C ontinence C zijn) en een speciaal webinar georganiseerd samen met ECHAlliance over: ‘Continence Thematic Innovation Ecosystem’, beide met prominente sprekers van over de hele wereld. Meer details volgen nog.

Het is duidelijk dat het doel is om het wereldwijde bewustzijn van dergelijke aandoeningen te vergroten en stigma’s en taboes te helpen verwijderen via evenementen, publicaties, persberichten en dergelijke. Dit met het oog op het bieden van een betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk forum voor mensen die op zoek zijn naar informatie – patiënten, gezinnen, verzorgers, zorgprofessionals, instellingen (wetenschappelijk en academisch) en de industrie en natuurlijk alle patiëntenadviesgroepen over de hele wereld.

Via deze link ga je naar de toolkit

Vergelijkbare berichten