Voor wie?
Als je last hebt van ongewenst verlies van poep of plas, spreken we van incontinentie. Deze vragenlijst is voor mensen met incontinentieklachten.

Wat willen we weten?
Is er een app of website die jou helpt om te gaan met incontinentieklachten? Bijvoorbeeld om bij te houden wanneer je klachten hebt ervaren? Of een app die je helpt zoeken naar de dichtstbijzijnde wc? Ook apps die je helpen beter in je vel te zitten kan je delen in deze vragenlijst.

Patiëntenfederatie Nederland is op zoek naar apps en websites die mensen met incontinentieklachten helpt. Met deze informatie wordt de website DigitaleZorgGids.nl vernieuwd. Op de website staan links met digitale middelen die andere mensen of patiëntenorganisaties aanbevelen. Andere mensen met incontinentieklachten kunnen op de website kijken welke apps of website ook voor hen kunnen werken.

Interview
Ook gaan we graag met je in gesprek om te horen hoe een app of website jou helpt in je dagelijkse leven met incontinentieklachten. Jouw ervaringsverhaal zal dan ook op DigitaleZorgGids.nl te lezen zijn. Het interview zal in de komende maanden plaatsvinden. De dag en het tijdstip wordt in overleg ingepland. Het zal ongeveer 45 minuten duren en kan telefonisch of online. Je krijgt hier een vergoeding voor van 40 euro.

Deel via deze vragenlijst welke apps of websites jij anderen zou aanbevelen in hun dagelijkse leven met incontinentieklachten. En meld je aan voor een interview om jouw verhaal te delen.

Ga hier naar de vragenlijst: vragenlijst

Vergelijkbare berichten